Візуалізація пульсацій внутрішньокамерного завантаження барабанного млина - Дейнека, К. Ю. (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуто перехідні режими руху завантаження під час самозбудження пульсацій в камері стаціонарно обертового барабана. Для візуалізації картин руху в перерізі камери використані розрахункові сітки. На основі аналізу отриманих результатів встановлено умови інтенсифікації прояви пульсацій.

The transient granular filling flow in the process of self-excitation of its fluctuations in a stationary rotating drum chamber is considered. The design-basis graticules were used for cross-section flow patterns visualization. The rises of the rate of pulsations conditions are established on the basis of examination of the data were determined.
Keywords: перехідний режим руху; завантаження; самозбудження пульсацій; розрахункові сітки