Проекційне креслення. Варіанти завдань - Краснокутський, Анатолій Михайлович; Савченко, Лідія Митрофанівна; Шевченко, Михайло Михайлович; Федченко, Ганна Валеріївна; Торяник, Василь Володимирович (НТУ "ХПІ", 2009)
Серед дисциплін, що становлять основу підготовки бакалаврів та спеціалістів машинобудівних, механіко-технологічних, приладобудівних та інших спеціальностей, значне місце посідає машинобудівне креслення, ключовою темою в курсі якого є "Проекційне креслення". Практичне засвоєння основних положень цієї теми допомагає студентам набути навичок у застосуванні метода прямокутного проектування при виконанні технічних креслень та оформлення їх відповідно до стандартів ЄСКД. Методичні вказівки містять варіанти завдань з цієї теми, пояснення до них та зразки їх виконання
Keywords: проекційне креслення; розрізи; перерізи; аксонометричні зображення; креслення