Формування складових економічної безпеки транспортного підприємства - Шеін, О. С.; Перерва, Петро Григорович (Український державний університет залізничного транспорту, 2023)
В доповіді запропоновано для підприємств транспортної галузі з метою забезпечення економічної безпеки її підприємств та організацій та їх сталого розвитку визначати та контролювати п’ять основних складових: фінансова, техніко-технологічна, кадрова, ринкова, правова, екологічна.
Formation of the components of the economic security of the transport enterprise
Keywords: економічна безпека; сталий розвиток; формування складових; оцінка; транспортні підприємства