Шляхи вдосконалення професійної рефлексії вчителів проектних класів "Інтелект України" - Резван, Оксана Олексіївна (ПП "Видавництво "Фенікс", 2016)
У статті висвітлено проблему професійної рефлексії; представлено особливості професійної рефлексії вчителів проектних класів «Інтелект України», що відбувається внаслідок усвідомлення професійних обов’язків, аналізу процесу навчання та результатів учнів, а також корекції професійної діяльності; проаналізовано шляхи вдосконалення рефлексії професійної діяльності вчителів початкових класів, які працюють у проектних класах за програмою «Інтелект України».
Keywords: педагогічна рефлексія; початкові класи; процес навчання; корекція професійної діяльності; експериментальний проект; інноваційні методики