Дослідження впливу публічного управління на розвиток методів формування собівартості промислової продукції - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Чернишенко, Олена Іванівна (Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, 2025)
У доповіді приведені результати дослідження впливу публічного управління на розвиток методів формування собівартості промислової продукції. Визначено ключові інструменти державного регулювання, що сприяють підвищенню прозорості обліку витрат та ефективності використання ресурсів. Особливу увагу приділено ролі нормативно-правового забезпечення, системи оподаткування та інноваційних підходів у сфері собівартості.
Keywords: публічне управління; собівартість; витрати; розвиток; промислові підприємства