Повышение эффективности финансовых расчетов в виртуальной среде - Гончаров, Г. А. (НТУ "ХПИ", 2008)
Реструктуризація господарства для підвищення його гнучкості, збалансованості, стійкості до кризових явищ і зміцнення конкурентноздатності в цілому, вимагає прискорення оборотності не тільки фінансових ресурсів, але і готівки . Ця проблема важлива і для економік, що знаходяться "на розпутті".Використання можливостей Інтернет-мережі дозволяє значно підвищити швидкість обороту усіх видів платіжних засобів. У цьому зв'язку особливу актуальність і значимість одержує побудова системи показників для виміру ефективності фінансових розрахунків у віртуальному (електронному ) середовищі.
Keywords: экономика; эффект затрат; перспективные вложения; нетто- оборот; потребленный продукт; инновации; индексы ВВП; финансовые технологии