Гладкий, Федір ФедоровичНекрасов, Павло ОлександровичПлахотна, Юлія МиколаївнаПодлісна, Олена Валеріївна2020-06-162020-06-162012Дослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсій / Ф. Ф. Гладкий [та ін.] // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : наук. вид. : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф., 22-23 березня 2012 р. – Київ : НУХТ, 2012. – С. 82-83.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/46962ukхарчуванняякість продуктівдіацилгліцеринимайонезДослідження фізико-хімічних властивостей функціональних жирових емульсійThesis