Школа медіаосвіти на Кінбурні як унікальний культурно-освітній проєкт - Онкович, Ганна Володимирівна; Борко, Т. М.; Білецький, Володимир Стефанович (Олді+, 2025)
Школа медіаосвіти на Кінбурні – український авторський культурно-освітній проєкт з медіаосвіти професора Ганни Онкович – члена постійного оргкомітету Європейської конференції з інформаційної грамотності (ECIL – European Conference on Information Literacy) – міжнародної, постійно діючої конференції з проблематики ЮНЕСКО. Діяльність проєкту відбувалася на Кінбурнському півострові. Ідея систематично продовжувати науково-орієнтоване спілкування виникла в лютому 2015 року в рамках конференції «Мова і культура», коли представники наукової школи Г. В. Онкович зібралися для обговорення розвитку перспектив медіаосвіти в українській вищій школі. На той час значна частина учасників Школи медіаосвіти на Кінбурні захистили кандидатські дисертації з медіаосвітньої проблематики, з проблем вищої школи й успішно реалізовували свої ідеї у навчальному процесі.
Keywords: медіаосвіта; Кінбурн; освітні процеси; науково-орієнтоване спілкування