Аналіз якості об'єднання інформації в інформаційній мережі систем спостереження повітряного простору - Заволодько, Ганна Едвардівна; Обод, А. І.; Андрусевич, В. А. (Харківський університет Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба, 2016)
Проведено аналіз якості об’єднання координатної інформації повітряних об’єктів які отримані в первинній та вторинній системах спостереження повітряного простору в єдиній інформаційній мережі. Показано що при об’єднанні інформації первинної та вторинної систем спостереження можливо суттєвим чином знизити роздільну здатність вторинної системи спостереження без істотного зменшення ймовірності правильної ідентифікації повітряних об’єктів.

The analysis of the quality association of air objects coordinate information obtained primary and secondary systems of surveillance of the airspace in the single information network. It is shown that by combining the information of primary and secondary surveillance systems may substantially reduce the resolution of the secondary surveillance system without significantly reducing the probability of correct identification of air objects.
Analysis of the quality of association information in the information network surveillance airspace
Keywords: цілевказівки; системи спостереження; інформаційне забезпечення; об'єкти невизначеності; combining information quality; information network; surveillance systems