Природничо-наукові дисципліни у фаховій підготовці бакалаврів з психології - Хавіна, Ірина Валер'ївна (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті розкривається значущість природничо-наукових дисциплін у фаховій підготовці бакалаврів з психології. Розглянуто деякі характеристики психолога-професіонала. Наведено приклад однієї із форм професійної навчальної діяльності.

The article reveals the essence of the natural sciences in the training of undergraduate psychology. Examined some of the characteristics of a professional psychologist. An example of one of the forms of professional training activities.
Pure sciences in training bachelor of psychology
Keywords: підготовка професійна; підготовка кадрів; підготовка фахівців; компетентність професійна; професіонал; natural sciences; professional competence