Деякі підходи до диджиталізації управління інвестиційною привабливістю підприємств нафтогазової галузі - Гузь, Остап Богданович (Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця, 2025)
Запропоновано комплекс моделей оцінки інвестиційної привабливості підприємства, який є складовою системи управління підприємством та підтримує процеси диджиталізації. Комплекс містить наступні блоки: формування інформаційної бази дослідження та системи показників, оцінки та прогнозування рівня інвестиційної привабливості, прийняття рішень.
Keywords: диджиталізація; інвестиції; інвестиційна привабливість; нафтогазова галузь; управління підприємством; інформатизація