Інноваційні перетворення нормативно-правових засад державного управління рекламною діяльністю в Україні - Шведун, В. О. (НТУ "ХПІ", 2014)
В роботі проаналізовано провідні нормативно-правові засади, що регламентують державного державне управління сферою рекламних відносин в Україні. Здійснено оцінку інноваційних процесів стосовно розвитку законодавчої бази державного регулювання рекламною діяльністю в Україні. В якості альтернативного підходу до подальшого вдосконалення нормативно-правових засад державного управління рекламною діяльністю в Україні слід вважати подальший розвиток механізму реалізації рекламного законодавства, що базується на розробці організаційного забезпечення державного управління недотриманнями рекламного законодавства.
Keywords: державне регулювання; рекламодавець; спонсор; рекламний бізнес; Антимонопольний комітет України