Нехаєв, Є.Балишев, К.Штонда, Д.Савченко, Д.Фєдорченко, Є.Яценко, Я.Янко, В.Пересоляк, А.Бухкало, Світлана ІванівнаІглін, Сергій ПетровичМірошниченко, Н.2023-02-072023-02-072022Визначення деяких властивостей різновидів борошна / Є. Нехаєв, К. Балишев, Д. Штонда, Д. Савченко, Є. Фєдорченко, Я. Яценко, В. Янко, А. Пересоляк, С. І. Бухкало, С. П. Іглін, Н. Мірошниченко // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies : science, engineering, technology, education, health : тези доп. 30-ї Міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD-2022, 19-21 жовтня 2022 р. / ред. Є. І. Сокол ; уклад. Г. В. Лісачук. – Харків : НТУ "ХПІ", 2022. – С. 458.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/62172ukкомпетентнісний підхідінноваційне комплексне проектуванняаналіз літературиклейковинакислотне числоборошнокислотність борошнаорганолептичні методифізико-механічні властивості клейковинихарчові технологіїВизначення деяких властивостей різновидів борошнаThesis