Алгоритмічні принципи оптимізації обробки користувацьких запитів в REST API вебзастосунках - Чередниченко, М. Є.; Літвінова, Юлія Сергіївна (Одеський національний технологічний університет, 2025)
У тезах розглядається проблема обробки великої кількості запитів авторизованих користувачів у вебзастосунках, що призводить до перевантаження серверів і зниження продуктивності. Пропонується покращення принципів проєктування REST PI шляхом їх розширення для підвищення ефективності обробки користувацьких запитів.
Keywords: користувацькі запити; REST API; вебзастосунки; веб технології; сервери; токени