Організація облікових номенклатур як першооснова організації облікового процесу - Бігдан, І. А.; Фадєєва (Коптєва), Ганна Миколаївна (Харківський державний університет харчування та торгівлі, 2012)
Розглянуто питання організації облікових номенклатур. Запропоновано власне тлумачення понять "облікова номенклатура" та "організація облікових номенклатур".

In the article the questions of organization of registration nomenclatures are considered Authorial determination of concepts "registration nomenclature" and "organization of registration nomenclatures" are offered.
Keywords: управлінські рішення; обліково-аналітична система; інформаційне забезпечення; бухгалтерський облік