Деякі заходи з розробки рейтингової оцінки фінансової стійкості підприємства - Брік, Світлана Володимирівна; Покотило, Євген Олегович (Луцький національний технічний університет, 2018)
Здатність суб'єктів господарювання адаптуватись до реального соціально-економічного середовища в системі стратегічного управління є однією з необхідних умов стабільного розвитку на фоні політичної кризи в Україні. Особливої актуальності наразі набуває проблема підвищення фінансової стійкості в умовах постійної зміни екзогенних факторів та посткризових явищ.
Keywords: рейтингова оцінка; фінансова стійкість; оборотні кошти