Державне регулювання інноваційної діяльності - Єлець, О. П. (НТУ "ХПІ", 2011)
В статті охарактеризовано головну мету державної інноваційної політики, розкрито принципи державної інноваційної політики, визначено пріоритетні напрями інноваційної діяльності в Україні: стратегічні та середньострокові інноваційні пріоритети.

In the article the main objective of state regulation of innovative policy are characterized. The principles of state regulation of innovative policy are showed. The priority directions of innovative activity in Ukraine: strategic and medium-term innovative priorities are determined.
Keywords: політика інноваційна; розвиток інноваційний; стратегія; пріоритет