Маркетинг відносин. Практикум - Райко, Діана Валеріївна (ТОВ "Триторія", 2024)
Практикум містить навчально-методичні матеріали для вивчення дисципліни «Маркетинг відносин». Блок навчально-методичного забезпечення включає методичні поради до кожної теми дисципліни: необхідні пояснення до теми, план семінарського заняття, основні питання для обговорення, практичні завдання, завдання для перевірки знань і контрольні запитання. Призначено для здобувачів спеціальності 075 «Маркетинг» усіх форм навчання.
Keywords: навчальний посібник; практикум; маркетинг відносин; маркетинг; маркетингова діяльність; маркетингові стратегії