Розвиток комерційної діяльності та підвищення об’єктивності суддівства у стрільбі з класичного луку за рахунок заощадження грошового фонду - Волобуєва, Анастасія Сергіївна; Блещунова, Катерина Миколаївна; Афанасьєва, Олена Миколаївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
У статті порівняно кошторис витрат на проведення змагань зі стрільби з лука за  чотири та три змагальні дні. Встановлено, що зменшення кількості змагальних днів може забезпечити значну економію коштів Федерації стрільби з лука України. Ці кошти доцільно витратити на  створення окремого Інституту незалежної суддівської колегії, насамперед на навчання суддів та оплату їх праці.
Keywords: стрільба з лука; суддівство змагань; кошторис змагань; суддівська колегія; спортсмен; спортивний календар