Система передавання інформації з використанням Вейвлет-функцій - Кулик, А. Я. (НТУ "ХПІ", 2011)
Запропонована передача інформації з використанням ортогональних Вейвлет-функцій. Це дозволяє зберегти всі переваги методу передачі з використанням функцій Уолша, але і дозволяє скоротити використовувану каналом смугу частот, а також спростити використовуване обладнання. Розроблено структурну схему та алгоритми роботи для передавальної і приймальної частин.

It is offered to transmitting the information with use as the carrier orthogonal wavelets. It allows saving all advantages of a method of transfer with use of Walsh functions, but the strip of frequencies, borrowed by the channel, is reduced and the used hardware becomes simpler. The structure scheme and algorithms of functioning for the transmitter and receiver is developed.
Keywords: функція Уолша; системи комп'ютерні; смуга частотна; модуляція широкосмугова; канал передачі; схема; алгоритм