Спосіб формування захисних оксидних покриттів на нержавіючій сталі - Штефан, Вікторія Володимирівна; Смирнова, Олександра Юріївна; Кануннікова, Надія Олександрівна; Баламут, Наталія Сергіївна (ДП "Український інститут інтелектуальної власності", 2021)
Спосіб формування захисних оксидних покриттів на нержавіючій сталі, який включає оксидування в водному електроліті, що містить сульфатну кислоту, хлорид натрію, який відрізняється тим, що водний електроліт додатково містить сульфат алюмінію.
Keywords: патент; корисна модель; захисні покриття; хімічна енергетика; імпульсний струм; сульфатна кислота; кристалоутворення оксидів