Лексико-семантичне поле "value" в творі О. Генрі "The Gift of the Magi" - Чередниченко, Тетяна Сергіївна (СГ НТМ "Новий курс", 2023)
Стаття присвячена лексико-семантичному аналізу лексеми value. Було побудовано лексико-семантичне поле і проаналізовано ужиток кожної лексеми.
Keywords: лексико-семантичне поле; слово; філологія