Організаційно-економічні проблеми переробки твердих побутових відходів - Жадан, Людмила Василівна; Верютіна, Вікторія Юріївна (НТУ "ХПІ", 2012)
Розглянуті сучасні методи переробки твердих побутових відходів та доцільність сухого високотемпературного піролізу.

The modern methods of processing of hard domestic wastes and expediency of dry high temperature pyrolysis are considered.
Keywords: піроліз; газ; електроенергія; витрати; ефективність; hard domestic wastes; electric power; charges; efficiency