Структура системы автоматизированного проектирования установочно-зажимных приспособлений агрегатных станков - Гаврылюк, Юрий Романович; Карпусь, Владислав Евгеньевич (Харківське орендне підприємство науково-технічної та економічної інформації, 1996)
Предложена структура САПР УЗП для агрегатных станков.
Keywords: САПР УЗП; агрегатные станки; металлорежущие станки; установочно-зажимное приспособление