Сборка крупногабаритных изделий ответственного назначения с использованием термовоздействия - Лебедь, Владимир Тимофеевич; Арпентьев, Б. М. (НТУ "ХПИ", 2009)
Розглянуто технологію відновлення великогабаритних важковагових виробів у складеному варіанті. На прикладі складеного зубчастого колеса і шпинделя вальцювальної кліті показані основні положення технології їхньої зборки й остаточної механічної обробки.

There have been reviewed remanufacturing techniques for large-size heavy products of compound design. Basic techniques of assembling and finish machining are represented by the example of compound gear wheel and rolling mill spindle.
Keywords: машиностроение; схемы сборки; натяг; зубчатое колесо; составной шпиндель; параметры; трудоемкость; режимы восстановления