Методичні вказівки до самостійної роботи (реферату) з дисципліни "Соціальна відповідальність бізнесу та бізнес-соціальний аналіз" - Татаринцева (Курбатова), Юлія Леонідівна; Юр'єва, Ірина Анатоліївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Дисципліна «Соціальна відповідальність бізнесу та бізнес-соціальний аналіз» є обов'язковою для вивчення студентами першого курсу другого рівня освіти магістр за спеціальностями 0.71 «Облік і оподаткування» та 0.72 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». Вивчення цієї дисципліни допоможе студентам у подальшому при вивченні дисциплін «Фінанси», «Фінансовий облік», «Бізнес-аналіз»та інших. Метою навчальної дисципліни є формування у майбутніх фахівців професійної компетентності «Соціальна відповідальність бізнесу та бізнес-соціальний аналіз». Програма навчальної дисципліни орієнтована на засвоєння теоретичних та прикладних засад соціальної відповідальності бізнесу. Курс «Соціальна відповідальність бізнесу та бізнес-соціальний аналіз» охоплює теоретичні, нормативні та методологічні засади соціальної відповідальності та соціального бізнес аналізу. Курс має сприяти формуванню висококваліфікованих фахівців у сфері соціального бізнес управління організацією із урахуванням його соціально відповідальної складової.
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; бізнес; ринкові відносини; банківська справа