Лексичний мінімум з наукового стилю мовлення. Інженерний, медично-біологічний, економічний профілі - Ясницька, Ірина Анатоліївна; Снігурова, Тетяна Олексіївна; Романов, Юрій Олександрович; Романова, Олена Анатоліївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Даний лексичний мінімум, репрезентований як перекладний українсько-англійський словник, містить більше 5000 слів та словосполучень з наукового стилю мовлення. Призначений для студентів підготовчих факультетів інженерного, медично-біологічного і економічного профілів навчання, а також може використовуватись студентами основних курсів.
Keywords: студенти-іноземці; підготовчий факультет; навчання іноземців; науковий стиль мовлення; інженерний профіль; медико-біологічний профіль; економічний профіль; словники; лексичний мінімум