Семантизація терміна в електронних галузевих тлумачних словниках (на матеріалі онлайнових англомовних ресурсів) - Купріянов, Євген Валерійович (Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, 2009)
При підготовці електронних словників загальновживаної або термінологічної лексики використовуються як досягнення традиційної лексикографії, так і нові ідеї, які не можна реалізувати у друкованих виданнях. Це стосується передусім впорядкування системи інформації про значення лексичної одиниці, тобто її семантизацію. У статті зроблено спробу системно дослідити особливості семантизації термінологічної лексики в різних онлайнових тлумачних словниках
Keywords: словники онлайнові; комп'ютерна лексикографія; гіпертекст; семантизація; лексикографія термінологічна; словники комп'ютерні; словники електронні; семантизація термінологічної лексики