Порівняльний аналіз хімічних шкідливих та небезпечних виробничих факторів на термічних ділянках ДП "ЗАВОД "ЕЛЕКТРОВАЖМАШ" та АТ "ТУРБОАТОМ" - Бесараб, В. В.; Ящеріцин, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Проведено аналіз хімічних шкідливих та небезпечних факторів на ковальсько-термічній дільниці ДП "ЗАВОД "ЕЛЕКТРОВАЖМАШ" та АТ "ТУРБОАТОМ".

Analyze chemical bad and dangerous factors on blacksmith-thermal section stating еnterprise "ELECTROVAGMASH" and joint-stock company "ТURBOATOM" conducted.
Analysis chemical bad and dangerous factors comparative on thermal sections stating enterprise "Electrovagmash" and joint-stock company "Turboatom".
Keywords: хіміко-технічна обробка; загартування; шкідливі фактори; небезпечні фактори; chemical technical processing; hardening; harmful factors; dangerous factors