Модернізація зварювальних цехів - Маршуба, В'ячеслав Павлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Викладено короткі теоретичні відомості та вказівки для виконання лабораторних робіт з дисципліни «Модернізації зварювальних цехів», які дозволяють розв’язати ряд практичних задач з проектування та виробництва зварювальних конструкцій. Для студентів денної, заочної та дистанційної форми навчання спе ціальності 132 «Матеріалознавство»
Keywords: лабораторний практикум; модернізація зварювальних цехів; зварювальні цехи; технологічна схема виробництва; стадії проектування; операційна карта технологічного процесу