Вплив кавітації на процес рідинофазного окиснення етилбензолу - Реутський, В. В.; Старчевський, В. Л. (НТУ "ХПІ", 2012)
Проведено дослідження впливу кавітації на кінетичні закономірності перебігу процесу окиснення етилбензолу в присутності промислових каталізаторів та бінарних каталітичних систем на їх основі

Researches of influence of cavitation on liquidphase catalytic oxidation of ethylbenzene in the presence of industrial catalysts and binary catalytic systems based on them were conducted
Keywords: радикально-ланцюговий процес; ультразвук; промислові каталізатори; бінарні каталітичні системи; oxidation; cavitation; ultrasound; ethylbenzene; binary catalytic systems