Формування організаційної моделі управління витратами на етапі створення нової продукції - Рета, Марина Володимирівна (Чернівецький торговельно-економічний інститут, 2007)
У статті розглянута існуюча система управління витратами підприємства. Розглянуто питання формування ефективної системи управління витратами процесу створення нової продукції на основі комплексного підходу.
Keywords: витрати підприємства; управління витратами; створення нового продукту; собівартість нового продукту; вартість розробки