Канал вимірювання радіальної швидкості об'єкта випробування з можливістю його розпізнавання для мобільної однопунктної вимірювальної системи - Коломійцев, Олексій Володимирович; Сачук, Ігор Іванович; Бровко, Костянтин Юрійович; Буданов, Павло Феофанович; Ковальов, Іван Олександрович; Кучеренко, Юрій Федорович; Онищенко, Валерій Валентинович; Подорожняк, Андрій Олексійович; Рондін, Юрій Петрович; Сосунов, Олександр Олексійович (ДП "Український інститут промислової власності", 2019)
Канал вимірювання радіальної швидкості об'єкта випробування з можливістю його розпізнавання для мобільної однопунктної вимірювальної системи, який містить керуючий елемент, блок керування дефлекторами, лазер з накачкою, селектор подовжніх мод, блок дефлекторів, передавальну оптику, оптико-електронний модуль, який складений з телевізійного і інфрачервоного каналів, приймальну оптику, фотодетектор, широкосмуговий підсилювач, резонансні підсилювачі, настроєні на відповідні частоти міжмодових биттів, змішувачі, фільтри, фазову автопідстройку частоти на частоті міжмодових биттів, керуючий генератор, опорний генератор з частотою підставки Δνп, формувач імпульсів, схему "і", формувач мірних імпульсів, лічильник, дешифратор, електронну обчислювальну машину, блок розпізнавання, апаратуру супутникових радіонавігаційних систем, апаратуру обміну даними, гіростабілізовану платформу та Δνм - введення опорної частоти (Δνм оп) від передавального лазера, б - введення сигналу від каналу кутових (тангенціальних) швидкостей об'єкта випробування. Додатково введено радіолокаційний модуль.
Keywords: патенти; корисна модель; літальні апарати; радіальна швидкість; розпізнавання; мобільні однопунктні вимірювальні системи