Робоча програма навчальної дисципліни "Розширене адміністрування серверних сервесів" - Євсеєв, Сергій Петрович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою навчальної дисципліни є засвоєння теоретичних основ, формування умінь з розширеного адміністрування серверних сервісів та отримання знання технологій неперервної інтеграції та доставки веб-сервісів, поруч із забезпеченням безпеки відповідних операцій. Предметом дисципліни є інструментальні засоби та основи їх застосування у галузі розширеного адміністрування серверних сервісів. Об'єктом – неперервна інтеграція та доставка веб-сервісів користувачам.
Keywords: веб-застосунки; серверна інфраструктура; мікросервіси; технології хмарних обчислень; засоби DevOps