Організація самостійної роботи студентів ВНЗ за допомогою засобів інформаційних технологій - Стебльова, К. К. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядаються проблеми організації самостійної роботи студентів засобами інформаційних технологій навчання з урахуванням сучасних вимог та умов суспільства. Вивчаються методи ефективної організації самостійної роботи студентів як цілісної системи сучасного освітнього середовища.

The article focuses on the problems of the students’ self-study organization by means of the educational information technologies within the modern society conditions and demands. It is investigated the conditions and methods of successful organization of students’ self-study as the whole unity of the modern education surrounding.
Organization of independent work of students of institute of higher for help of facilities of information technologies
Keywords: середовище освітнє; освіта вища; школа вища; процес навчальний; умови дидактичні; мова іноземна; спеціальність економічна; підготовка професійна