Фінансова стійкість підприємства як показник його інвестиційної привабливості - Мелень, Олена Валентинівна; Кириєнко, О. М. (Мукачівський державний університет, 2016)
Залучення фінансових інвестицій на підприємство є надзвичайно важливим для нього. Кожний суб'єкт господарювання зацікавлений в подальшому розвитку свого виробництва, підвищенні рівня конкурентоспроможності продукції і самого підприємства загалом. Для вирішення цього питання стане у пригоді аналіз фінансової стійкості підприємства. Інвестиційна привабливість підприємства гарантується надійністю фінансового стану і тісно пов'язана з ним. У статті розглянуті поняття фінансової стійкості підприємств та їх інвестиційної привабливості і виявлено взаємозв'язок між ними.

Attracting financial investment in the company is very important for him. Each entity is interested in further development of its production, improving the competitiveness of products and the enterprise as a whole. To address this issue will be useful for the analysis of financial stability of the company. The investment attractiveness of guaranteed reliability and financial condition closely associated with him. The article describes the concept of financial stability of enterprises and their investment attractiveness and found the relationship between them.
Enterprise financial stability as an indicator its attractiveness
Keywords: економічна криза; інвестиційна привабливість; об'єкт інвестування; фінансовий стан; фінансова стійкість; платоспроможність; economic crisis; investment attractiveness; investment object; financial position; financial stability; solvency