Позиціонування університету на ринку освітніх послуг - Мирошник, Тетяна Олександрівна; Кобєлєва, Тетяна Олександрівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2024)
Доведено, що державне регулювання сфери освітніх послуг надає прямий вплив на стратегію ринкового позиціонування вищих навчальних закладів Обгрунтовано, що в усьому світі держава фінансує освіту насамперед у напрямі її фундаменталізації та гуманізації. Крім того, держава надає гарантії довгострокових інвестицій інших суб'єктів у цю сферу, застосовує податкові пільги та інші форми регулювання ринку освітніх послуг
Keywords: бренд; ринок; товар; позиціонування; освітні послуги; університет