Педагогічний менеджмент – базовий принцип розвитку освітніх організацій - Воробйова, Євгенія Вячеславівна; Підбуцька, Ніна Вікторівна (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проаналізовано актуальну проблему розвитку педагогічного менеджменту. Визначені напрями його розвитку з метою ефективності функціонування освітніх організацій. Намічено цілі подальших досліджень поставленої проблеми у контексті удосконалення управлінського процесу в освітніх організацій

In article the actual problem of development of pedagogical management is analysed Directions of its development for efficiency of functioning of the educational organisations are defined. The purposes of the further researches of the put problem in a context of perfection of administrative process in the educational organisations are planned
Pedagogical management basis of development in the educational organizations
Keywords: освітній менеджмент; інтелектуальні здібності; професійний інтелект; теорія управління освітою; навчально-виховний процес; психологія освітнього менеджменту