Програмування на мові С++ - Зуєв, Андрій Олександрович; Караман, Дмитро Григорович; Денисенко, Микола Анатолійович (My University, 2022)
Методичні вказівки призначені для вивчення основ мови програмування С++ як на практичних і лабораторних роботах, так і для самостійного вивчення. У методичних вказівках на прикладах розглядаються основні принципи програмування та методи написання програм на мові С++, а саме: вбудовані і користувацькі типи даних, структури і масиви та їх ініціалізація і використання, оператори мови С++, логічні і математичні функції, цикли і умовні оператори, функції, передача аргументів і повернення результату роботи функції, шаблони і обробка виключних ситуацій, а також основи роботи з потоками введення-виведення.
Keywords: методичні вказівки; лабораторні роботи; консольні додатки; середовище MS Visual Studio; вихідні дані; відлагодження; програма генерування псевдовипадкової послідовності