Інноваційний розвиток та конкурентоспроможність машинобудівних підприємств - Мелень, Олена Валентинівна (НТУ "ХПІ", 2013)
У статті розглянуто питання конкурентоспроможності машинобудівних підприємств та роль інновацій у формуванні конкурентних переваг машинобудівної галузі на якісно новому конкурентному рівні.

In the article, the competitiveness of enterprises and the role of engineering innovation in building competitive advantage building industry to a new competitive level.
Keywords: інновації; середовище конкурентне; активність інноваційна; innovation; strong competition; weak competition; competitiveness