Бабарика, А. В.2025-01-182024Бабарика А. В. Перспективи розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в Україні [Електронний ресурс] / А. В. Бабарика; наук. керівник І. О. Комарніцький // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України : матеріали 2-ї Всеукр. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р. : у 2 ч. Ч. 1 / оргком.: Н. В. Якименко-Терещенко [та ін.] ; ред. О. О. Носирєв ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2024. – С. 57-61.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/85390ukготельно-ресторанний бізнесінноваційні технологіїзавдання готельного бізнесуконкурентоспроможністьпідвищення якостіукраїнська культура та кухняПерспективи розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в УкраїніArticle