Бугайова, Ю. В.Варанкіна, Олександра ОлександрівнаОгурцов, Олександр Миколайович2020-02-112020-02-112018Бугайова Ю. В. Удосконалення біотехнології виробництва йогурту / Ю. В. Бугайова, О. О. Варанкіна, О. М. Огурцов // XII Міжнародна науково-практична конференція магістрантів та аспірантів : матеріали конф., 17-20 квітня 2018 р. : у 3 ч. Ч. 3 / ред. Є. І. Сокол ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т" [та ін.]. – Харків : НТУ "ХПІ", 2018. – С. 15.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/44282ukацидофільна паличказакваскабактеріальні культуринатуральний підсолоджувачУдосконалення біотехнології виробництва йогуртуThesis