Авторитет командира як основа військового навчання і виховання військовослужбовців на етапі отримання професійної освіти - Ємченко, Сергій Вікторович; Костиря, Ірина Валентинівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
Розглядаються питання розвитку лідерських якостей на етапі виховання військовослужбовців та отримання ними професійної освіти.
Keywords: військово-педагогічний процес; навчально-виховна діяльність; підготовка фахівців; лідерські якості; організаторські здібності