Імовірнісне оцінювання ефективності систем забезпечення якості радіоелектронної апаратури - Бобало, Ю. Я. (НТУ "ХПІ", 2009)
Викладено концепцію імовірнісного оцінювання ефективності проектних, виробничих іексплуатаційних систем забезпечення якості радіоелектронної апаратури. Наводяться імовірнісні оптимізаційні моделі таких систем з можливими контурами керування.

The probability evaluation concept of the effectiveness of the design, production and operational systems for quality control of radio electronic equipment has been described. The probability optimization models of such systems with possible control loops are given.
Keywords: показники якості продукції; конкурентоспроможність; оптимізаційні моделі; контури керування; якість виробів; ефективність процесу