Практика і перешкоди аудіювання при навчанні іноземній мові в НТУ "ХПІ" у Харкові - Shaposhnikova, Olena (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2021)
Аналіз аудіювання як виду мовної діяльності та труднощі аудіювання практика під час викладання англійської, німецької та французької мов у Національному технічному університеті "Харківський політехнічний інститут".

The analysis of listening as a type of language activity and the difficulties in listening practice while teaching English, German and French at National Technical University "Kharkiv Polytechnic Institute" are considered.
Practice and difficulties of audio classes in teaching and learning foreign languages at NTU "KhPI" in Kharkiv
Keywords: навчання; комунікативна діяльність; аудіювання; психологія; teaching; communication activity; listening; psychology