Методичні вказівки щодо викладання експериментального курсу практичних занять з дисципліни "Менеджмент" - Яценко, Ольга Миколаївна (ТОВ "МАЙДАН", 2015)
Методичні вказівки щодо викладання експериментального курсу практичних занять з дисципліни "Менеджмент" з використанням сучасних педагогічних технологій.
Keywords: менеджмент; процес управління; планування; організування; мотивування; контролювання; регулювання; функції менеджменту; комунікації в менеджменті; керівництво; лідерство