Технологічні особливості гранулювання органічної суспензії у киплячому шарі - Якушко, С. І. (НТУ "ХПІ", 2011)
Доведені переваги органо-мінеральних добрив. На основі проведених досліджень встановлено механізм та режими росту гранул органічної суспензії у киплячому шарі. Сфорсульована фізична модель процесу.

Led to advantages of organic fertilizers. On the basis of the conducted researches a mechanism and modes of growth of granules is set in a boiling layer. Formulated physical model of process.
Keywords: економічна криза; агропромисловий комплекс; органо-мінеральні добрива; біогаз; утилізація вторинних продуктів; родючість грунту