Українська культура - Маліков, Василь Володимирович; Міщенко, Марина Миколаївна (My University, 2021)
Практикум «Українська культура» розрахований для студентів усіх спеціальностей, що вивчають дисципліну «Історія та культура України». Практичні завдання поділені на три блоки – це завдання для домашньої підготовки до семінарів, завдання для аудиторної роботи та тестова база для самоперевірки своїх знань і підготовки до поточного контролю. Завдання подаються у відповідності до тем модулю «Українська культура» курсу «Історія та культура України» і в них пропонуються фрагменти із оригінальних давніх текстів, наукових досліджень та художньої літератури відомих діячів української й закордонної культури.
Keywords: практикум; стародавня культура; Середньовіччя; український Ренесанс; Новий час; сучасна українська культура; Слобідська Україна