Методичні вказівки до лабораторної роботи "Дослідження некаталітичного процесу в гетерогенній системі газ – тверде тіло" з курсу "Загальна хімічна технологія" - Гапонова, Олена Олександрівна; Литвиненко, Євгенія Ігорівна; Биканов, Сергій Миколайович; Горбунов, Костянтин Олександрович; Краснокутський, Євген Володимирович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Мета роботи – визначення області перебігу некаталітичного процесу в гетерогенній системі газ – тверде тіло, експериментальний та теоретичний ро-зрахунок спостережуваної швидкості процесу.
Keywords: некаталітичні хімічні процеси; турбулентна дифузія; молекулярна дифузія