Білоус, Л. Й.2014-06-042014-06-042012Білоус Л. Й. Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання / Л. Й. Білоус // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 15. – С. 13-18.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/7178В статті проаналізовано рівень заробітньої плати штатних працівників за організаційно-правовими формами господарювання в Україні та в Карпатському регіоні. Здійснено оцінку рівня заробітньої плати працівників харчової промисловості України. Здійснено аналіз розподілу кількості штатних працівників харчової промисловості за розмірами нарахованої їм заробітної плати.The paper analyzes the salaries of staff by organizational-legal forms of entities in Ukraine and the Carpathian region. The estimation of wage workers of the food industry in Ukraine. The analysis of the distribution of staff food size assessed their salariesukрівень заробітньої платиштатний працівникхарчова промисловістьаналізОплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарюванняArticle