Оплата праці персоналу підприємств харчової промисловості за організаційно-правовими формами господарювання - Білоус, Л. Й. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті проаналізовано рівень заробітньої плати штатних працівників за організаційно-правовими формами господарювання в Україні та в Карпатському регіоні. Здійснено оцінку рівня заробітньої плати працівників харчової промисловості України. Здійснено аналіз розподілу кількості штатних працівників харчової промисловості за розмірами нарахованої їм заробітної плати.

The paper analyzes the salaries of staff by organizational-legal forms of entities in Ukraine and the Carpathian region. The estimation of wage workers of the food industry in Ukraine. The analysis of the distribution of staff food size assessed their salaries
Keywords: рівень заробітньої плати; штатний працівник; харчова промисловість; аналіз